Over ons

Lees hieronder wie wij zijn en hoe Traffic & More waarde toevoegt.

EMVI of BKPV = Waarde toevoegen

De tijd was er rijp voor. Want de grootste opdrachtgever van het land, Rijkswaterstaat, gooide het roer om. Niet slechts de laagste prijs was meer bepalend bij gunning, ook het toevoegen van waarde ging een belangrijke rol spelen. De EMVI-aanbesteding (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) deed zijn intrede, inmiddels ook wel Beste Prijs-kwaliteitverhouding (BPKV) genoemd. Later volgde ook de andere wegbeheerders met het anders uitvragen van aanbestedingen.


Met tijdelijk verkeersmanagement waarde toevoegen

Doorstroming, bereikbaarheid, en minder hinder kregen meer betekenis. Die onderdelen die vooral betrekking hebben op tijdelijke verkeersmaatregelen, of beter gezegd, tijdelijk Verkeersmanagement.

Vanaf dag 1 heeft Traffic & More zich gespecialiseerd in het faseren van complexe projecten gebaseerd op EMVI-waardering. Wij denken vanuit de omgeving en de weggebruiker en weten hoe de aannemer werkt. Ook gaan we de discussie niet uit de weg wanneer traditionele bouwmethodiek in onze ogen niet meer past.

Daarnaast besteedt T&M veel aandacht aan de voorbereiding van de werkzaamheden. Er is goed en intensief overleg met de wegbeheerders. Het vertrouwen dat de maatregelen conform afspraken worden uitgevoerd vinden we belangrijk. De juiste balans in prijs/veiligheid is leidend en niet de maximale winst.Doorontwikkeling Traffic & More

In 2019 hebben we forse nieuwe stappen gezet met het uitbouwen van Traffic & More. Zowel in capaciteit als aanpak van complexe projecten. Naast de reguliere organisatie die onze regionale klanten bedient met het uitvoeren van verkeersmaatregelen hebben we nu een grote projectenorganisatie die op een professionele wijze samenwerkt met onze vaste aannemers. Zowel in de tenderfase, als tijdens de uitvoering.

T&M blijft streven naar vooruitgang. Door onze community aan specialisten uit te breiden, door creativiteit, innovatie en teamwork.

Meer weten?

Meer informatie over het bedrijf of heb je vragen?

Neem contact op

WhatsApp

Scan & chat

Scan de QR-code met je telefoon om te chatten of gebruik whatsapp web.

Of bel naar +31 (0)30 6878110.