& More bedrijven

Ontdek onze andere bedrijven hieronder!

Onze bedrijven

Door verscheidene investeringen die Traffic & More heeft gemaakt in verschillende bedrijven, hebben we een ware uitgebreide portefeuille van diverse ondernemingen opgebouwd. Met trots kunnen we zeggen dat we eigenaar zijn van meerdere bedrijven die ons in staat stellen om synergieën te creëren, nieuwe markten te betreden en waarde toe te voegen aan onze organisatie.

Protonna

(2017)

Sinds 1990 ontwikkelt en levert Protonna hoogwaardige, betrouwbare en onderhoudsarme vaarwegmarkering aan aannemers, overheden, vaarwegbeheerders, recreatieschappen en private instellingen binnen Europa.

Sinds 2017 maakt Protonna onderdeel uit van Traffic & More, waardoor planvorming en tijdelijke scheepvaartbebording ook onderdeel zijn gaan uitmaken van het producten- en dienstenaanbod. Hierdoor ontstaat een integrale aanpak, waarbij tijdelijke maatregelen op zowel de weg als vaarweg worden toegepast, inclusief de bijbehorende verkeers- en vaarwegmanagement plannen.

NAAR WEBSITE

STAN

(In oprichting)

Sinds 2019 maakt STAN een belangrijk onderdeel uit van Traffic & More. Het doel van STAN is om tijdelijke verkeersmaatregelen en mobiliteitsmanagement aan te laten sluiten bij de hedendaagse (digitale) technologie om de veiligheid in en rond werkvakken te verhogen.

STAN richt zich primair op het verbeteren van de veiligheid, maar de mobiele applicatie biedt zeker ook meerdere integrale toepassingsmogelijkheden (koppelvlakken) binnen andere bedrijfstakken.

NAAR WEBSITE

T-FLooW

(2021)

Sinds 2021 maakt T-FLooW Consulting onderdeel uit van Traffic & More. T-FlooW is een consulting bureau die overheidsorganisaties adviseert over tijdelijke en semipermanente verkeerssituaties, van planfase tot in de uitvoeringsfase. T-FLooW bestaat uit praktijkgerichte specialisten uit de aannemerij, ingenieursbureaus en overheid.

NAAR WEBSITE

Inmoves projects

(2023)

Sinds 2018 ontwikkelt en levert INMOVES (voormalige VID Nederland) bouwstenen voor het beïnvloeden van gedrag op en rond wegwerkzaamheden aan aannemers en wegbeheerders. Sinds 2023 maakt INMOVES onderdeel uit van Traffic & More, waarbij INMOVES reistijdinformatie (bluetooth), doseerinstallaties, hoogtedetectiesystemen, tijdelijke verkeerscamera’s voor monitoring (bewaking) en andere creatieve oplossingen aanbieden voor een integrale aanpak bij werk in uitvoering.

NAAR WEBSITE

Meer weten?

Meer informatie over het bedrijf of heb je vragen?

Neem contact op

WhatsApp

Scan & chat

Scan de QR-code met je telefoon om te chatten of gebruik whatsapp web.

Of bel naar +31 (0)30 6878110.