July 7, 2021

3D Gaming Design

Terug naar Concepten

3D & More

Tijdelijke verkeersmaatregelen worden al jaren door ons in 3D getekend. Dit geeft een beter inzicht in het ontwerp, maar is nog wel statisch. Vandaar dat we binnen Traffic & More een speciaal onderdeel hebben opgericht dat zich bezighoudt met dynamische 3D ontwerpen. Deze ontwerpen gebruiken we onder andere bij de Human Factor testen (Rijtesten met Simulator) voor projectvisualisaties en instructiefilmpjes.

Alleen dynamisch is voor T&M nog niet genoeg. Er moet liefst ook een interactief verband zijn tussen de verschillende componenten. Dan zijn wij in staat om levensechte situaties na te bootsen zoals dat gewenst is bij de opleidingen van Traffic & Education. Die interactiviteit lijkt erg veel op de software van games. Vandaar de Gaming.

Traffic & More heeft bewust een eigen team geformeerd in plaats van een opdracht aan derden te geven. Er is nog weinig bekend van deze materie en voor ons is het ook nog een ontdekkingstocht. De kennis die we tijdens deze tocht opdoen, willen we graag zelf houden. Dat geeft weer meer inzichten in de mogelijkheden én veel werkplezier. Want het is ongekend wat de digitale wereld allemaal beschikbaar heeft!

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

STAN

Instructies in de vorm van filmpjes zijn voor STAN-gebruikers eenvoudiger te begrijpen dan de reguliere -instructies. Zo wordt zichtbaar vanaf welk moment de audio-begeleiding inschakelt en waar men het werkvak in moet rijden.

Meer weten over RAAS?

Ga naar de website

Nieuwsgierig naar andere concepten?

July 7, 2021

RAAS

Een platform van zelf ontwikkelde applicaties en bestaande applicaties van derden, met als doel wegwerkzaamheden veiliger en efficiënter uit te voeren.

Lees Meer

July 7, 2021

Traffic & Education

Hoe creëer je een nieuwe manier van educatie binnen de verkeers-branche? Binnen Traffic & More zijn er een aantal ontwikkelingen gaande om dit te realiseren.

Lees Meer

Meer weten?

Meer informatie over dit concept of interesse in een samenwerking?

Neem contact op

WhatsApp

Scan & chat

Scan de QR-code met je telefoon om te chatten of gebruik whatsapp web.

Of bel naar +31 (0)30 6878110.