+31(0)30-6878110

Nieuws

Vleermuispassage: veiligheid voor alle "Weggebruikers"

Vleermuis Hop-Over

Traffic & More verzekert normaliter de veiligheid van de wegwerkers en weggebruikers op de grond, maar sinds kort plaatsen we ook voorzieningen in de lucht; de Vleermuis hop-over (of vleermuispassage).

Lees meer over de vleermuis hop-over.

 

Borden bij wegwerkzaamheden: zin of onzin?

Interventie en Monitorings TeamUit onderzoek is gebleken dat weggebruikers zich steeds minder aan de regels houden, met alle gevolgen van dien. Hoe kan veiligheid tijdens wegwerkzaamheden gewaarborgd blijven?

Naast dat er volgens de fungerende richtlijnen en regelgeving gewerkt moet worden, zijn er een drietal stappen die gemaakt kunnen worden om veiligheid te bevorderen:

  1. Investeren in veiligheid. Door bijvoorbeeld bij EMVI aanbestedingen veiligheid onderdeel te maken van de totale aanbesteding.
  2. Verzekeren van veiligheid. Er wordt doorgaans gewerkt met niet BRL-gecertificeerde bedrijven. Binnen bedrijven die wel aan deze eisen voldoen is de kennis aanwezig om veilig te werken.
  3. Verhogen van veiligheid. Door verder te gaan dan de richtlijnen voorschrijven. Door bijvoorbeeld tijdelijke drempels neer te leggen of snelheidsdisplays te gebruiken.

Lees het hele artikel uit de OTAR

Opening bedrijfsautorai

Bedrijfsautorai
AMSTERDAM - Voor hoeveel bedrijfsauto’s onze handbediende slagboom al is geopend… wij zijn de tel kwijt geraakt. Wel weten we dat de RAI Amsterdam ook een graantje mee wilde pikken van onze eyecatcher.

Lees meer

Mobiele Slagbomen

Slagboom HurenMobiele-Slagbomen.nl, de nieuwe website van Traffic & More, biedt u verhuur van tijdelijke slagbomen.

Onze Roadblock en handbediende slagboom bieden uitkomst in de wegenbouw, tijdens evenementen, tijdens terreinafzettingen en meer.

Een slagboom huren? Ga dan naar Mobiele-Slagbomen.nl.

Lees meer

 

Jacht begeleiden

Jacht begeleidingEen jacht begeleiden, geen allerdaagse klus. Bruggen moeten afgesloten worden, sluizen moeten worden opengezet, het verkeer moet worden omgeleid en stopgezet. Alles dient tot in de perfectie worden uitgevoerd om de jacht succesvol van A naar B te begeleiden. Ook op de vroege morgen van 19 juni 2015 is Traffic & More er vroeg bij om een jacht succesvol te begeleiden

Traffic & More helpt u met verschillende handelingen van het begeleiden van een jacht.

Lees meer

 

City Mobility in OTAR

Bereikbaarheid Stedelijke OmgevingCity mobility, het door Traffic & More ontwikkelde concept is in de vierde editie van OTAR 2015 opgenomen. Om de optimale bereikbaarheid tijdens werkzaamheden nogmaals onder de aandacht te brengen van de wegbeheerder is het artikel gepubliceerd.

Het concept biedt voordelen voor verschillende partijen. Zowel voor de weggebruikers en ondernemers als voor de wegbeheerder en aannemer.

Lees meer

Leveranciersbijeenkomst Traffic & More

image_1

In het kader van het 5 jarig bestaan heeft Traffic & More op 1, 2 en 3 oktober 2014 diverse activiteiten georganiseerd, waarbij de dialoog met leveranciers en onderaannemers een belangrijk onderdeel vormde.
De besproken materie geeft voor een aantal deelnemers input om toe te passen in hun eigen zoektocht naar het (door)ontwikkelen van een MVO beleid. Traffic & More vindt het van groot belang dat hierbij van elkaars kennis gebruik wordt gemaakt.

Lees meer