+31(0)30-6878110

Vacature – Project Engineer

Traffic & More is dé specialist in tijdelijk verkeersmanagement. Op een creatieve en innovatieve wijze geven wij invulling aan tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken.

Sinds de oprichting in 2009 heeft Traffic & More een flinke groei in de afgelopen jaren doorgemaakt en zich stevig gevestigd in de landelijke top van specialisten in dit vakgebied. Door deze groei heeft Traffic & More behoefte aan uitbreiding binnen de organisatie.

Wij zijn op zoek naar een:

 Project Engineer

De werkomgeving

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht, dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Intens, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk.

Je werkzaamheden

Als creatieve Project Engineer maak je een vertaalslag van de richtlijnen tijdelijke verkeersmaatregelen naar een visueel product voor de opdrachtgever.

Door jouw creatieve inslag kom je tot een ontwerp voor tijdelijke verkeersmaatregelen. Waarbij de doorstroming in de verschillende verkeersfaseringen wordt geoptimaliseerd. Hierbij verlies je de geldende wet- en regelgeving niet uit het oog. Hierbij werk je nauw samen met het projectteam op ons kantoor of op locatie bij de opdrachtgever.

Deze tijdelijke verkeersmaatregelen werk je uit tot een grafisch en visueel aantrekkelijke ontwerp. Jouw creatieve ontwerp is het presentatiemiddel voor de opdrachtgever, zoals wegbeheerders en bedrijven. Met jouw expertise weet jij wat de klant als visueel eindproduct wil hebben.

Als Project Engineer word je niet in het diepe gegooid. Tijdens jouw leerproces, zal je indien dit nog niet bekend is, eerst de basis leren voor het tekenen/ontwerpen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Je werkt samen met een directe collega die jou stimuleert en helpt om je verder te ontwikkelen tot een zelfstandige Project Engineer.

Jouw parate kennis van tijdelijke verkeersmaatregelen is dus een pré maar geen vereiste, deze kennis kun je namelijk leren. Affiniteit met mobiliteit is een pré. Daarnaast is het van belang dat je creatief bent, goed bent met grafische software en je krijgt energie van het opleveren van een mooi ontworpen visueel product.

Je profiel

 • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding.
 • Je hebt ervaring met Autocad, CorelDraw en/of andere grafische software.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Woont bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Utrecht.

Persoonskenmerken

 • Je bent stressbestendig, flexibel, zorgvuldig en in het bezit van een flinke portie inlevingsvermogen;
 • Als persoon ben je creatief en visueel ingesteld;
 • Je bent een echte teamplayer die gevoel heeft voor 'het daadwerkelijke eindproduct'.

Ons aanbod

 • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Korting op collectieve verzekeringen en je fitnessabonnement.
 • Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue.

 

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om ons team te versterken, dan kun je jouw sollicitatie sturen naar  info@trafficandmore.nl t.a.v. afdeling HRM .

 

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)