+31(0)30-6878110

The Color Run

The Color Run

Opdrachtgever: Fjuze Events
Activiteit: Events
In opdracht van: Fjuze Events
Periode: 2014-2015

Traffic & More voert in opdracht van Fjuze Events de diverse COLOR RUNS uit in Nederland. Voorafgaand aan het evenement wordt een mobiliteitsplan opgesteld in overleg met FJUZE. In het mobiliteitsplan beschrijft Traffic & More de systematiek van de totstandkoming van de verkeersplannen die zijn samengesteld ten behoeve van de afwikkeling van de diverse verkeers- en vervoersstromen rond het evenement. Hierbij is rekening gehouden met ervaringen van voorgaande COLOR RUN evenementen die door Fjuze zijn uitgevoerd. Zo leren we iedere keer van onze ervaringen ter verbetering van de dienst die wij leveren.

Om tot een volledig mobiliteitsplan te komen voor ieder evenement maken wij gebruik van een procesmatige benadering. Dit houdt in dat het uitgangspunt voor de totstandkoming van verkeersmaatregelen bij ieder evenement volgens een bepaalde structuur gerealiseerd wordt. De Plan-Do-Check-Act methode vormt hierbij de leidraad.

Wat is de COLOR RUN?
Kleur, kleur en nog meer kleur en daarnaast heel veel fun. Deze fun run van 5 kilometer wordt ook wel de Happiest 5K on the Planet genoemd en dat is niet voor niets. Wat The Color Run uniek maakt is het enorme groepsgevoel in een zeer uiteenlopende leeftijdscategorie. Alle deelnemers, jong, oud en zelfs de allerkleinsten beginnen geheel gekleed in het wit en bij elke kilometer worden zij ondergedompeld in een andere kleur. The Color Run™ draait niet om het neerzetten van de beste tijd, maar juist om op een leuke manier met elkaar gezond bezig te zijn. Be Healthy Be Happy Be You!

Ieder kilometer punt is voorzien van een Color Station, met een eigen kleur en natuurlijk met muziek! Alle Color Runners worden van top tot teen ondergedompeld in kleurpoeder. Na 5 kilometer te hebben gerend, gedanst, gehuppeld of gewandeld wordt iedereen als een held onthaalt en barst het feest los!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website http://thecolorrun.co.nl