+31(0)30-6878110

Roadblock N463a

Opdrachtgever: Provincie Zuid-Holland
Activiteit: Infra
In opdracht van: Dura Vermeer
Periode: 2014-2015

Traffic & More voert in opdracht van Dura Vermeer voor de provincie Zuid-Holland en de gemeente Nieuwkoop groot onderhoud uit aan de Voorweg in Noorden, tussen de Simon van Capelweg en de Uitweg.

Het doorgaand verkeer wat normaal gebruik maakt van de N463 wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de N201, N231 en N212. Om sluipverkeer te voorkomen heeft Traffic & More in overleg met de provincie Zuid-Holland en de gemeente Nieuwkoop de Noordse Dorpsweg afgesloten voor doorgaand verkeer.

 

Roadblock

Traffic & More heeft een specifieke oplossing gecreëerd voor het tegengaan van sluipverkeer en garandeert de doorgang voor bestemmingsverkeer en hulpdiensten op de Noordse Dorpsweg. Deze oplossing voorziet in het selectief doorgang verlenen (roadblock) en bestaat uit meerdere automatische slagboominstallaties die bewaakt worden met een selectief accreditatiesysteem. Op deze wijze zijn diverse stakeholders gewoon bereikbaar en ondervinden bewoners nauwelijks extra overlast en het verbetert de verkeersveiligheid.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.vrijstelling-nd.nl. Hierop kunt u informatie vinden over de oplossing Roadblock N463a die succesvol is toegepast in de praktijk.