+31(0)30-6878110

Mobiele Slagbomen

Mobiele-Slagbomen.nl  , de nieuwe website van Traffic & More, Slagboom Hurenbiedt u verhuur van tijdelijke slagbomen. Onze Roadblock en handbediende slagboom bieden uitkomst in de wegenbouw, tijdens evenementen, tijdens terreinafzettingen en meer.

De Roadblock

De roadblock is ideaal voor het doseren of controleren van het verkeer. Voorbeelden zijn een terrein tijdens evenementen of een verkeersomleiding. De Roadblock kan worden uitgebreid met diverse extra’s. Zoals een monitoringscamera of verlichting.

Handbediende slagboom

De handbediende slagboom is een tijdelijke slagboom. Deze slagboom is, zoals de naam al aangeeft, handbediend. Deze eenvoudig op te zetten slagboom is binnen 5 minuten gereed en al vanaf €6,50 per dag te huur! De ideale slagboom voor kortdurende verhuur!

De tijdelijke slagbomen kunnen op diverse manieren worden uitgebreid. Traffic & More is gespecialiseerd in tijdelijke verkeersmaatregelen. Daardoor zijn we in staat om naast de slagbomen, ook de bijkomende zaken zoals bebording, hekken, camera’s en verlichting te leveren.

Een slagboom huren? Ga dan naar Mobiele-Slagbomen.nl.