+31(0)30-6878110

City Mobility in OTAR

City mobility, het door Traffic & More ontwikkelde concept is in de vierde editie van OTAR 2015 opgenomen. Om de optimale bereikbaarheid tijdens werkzaamheden nogmaals onder de aandacht te brengen van de wegbeheerder is het artikel gepubliceerd.Countdownbord

De weggebruiker

De weggebruiker willen graag van te voren geïnformeerd worden over negatieve consequenties van hun reistijd. De kunst is het alleen om de boodschap daadwerkelijk bij de weggebruiker te krijgen, daarom zijn enkele producten ontwikkeld zoals het countdownbord. Dit bord telt af tot het moment dat de doorstroming ter plaatse wordt gereduceerd.

De ondernemer

Traffic & More heeft verschillende innovatieve producten ontwikkeld op het gebied van City Mobility om te helpen om uw bedrijf richting de consument en leveranciers beter bereikbaar te maken:

Parkeerinformatie

Aannemers

Specific SigningNaast aandacht voor de weggebruiker en de ondernemer, biedt het concept de aannemer ook de kans om het werk zo snel en zo goed mogelijk te laten doen. In het City Mobility-concept worden de verkeersmaatregelen aan de hand van de bouwmethodiek zodanig per fase ontworpen dat deze voldoet aan de CROW 96b, de maximale werkruimte voor de aannemer en aan de eisen van doorstroming en bereikbaarheid.

Stripboek

StripboekenDe faseringen met de verkeersmaatregelen worden gevisualiseerd in een eenvoudig te lezen stripboek. Dit stripboek wordt opgesteld aan de hand van de planning van de aannemer. Het bijkomend voordeel is dat deze visualisatie goed te lezen en te begrijpen is voor niet technici. Daardoor kan het uitstekend dienen als input voor communicatiedoeleinden naar de belanghebbenden in factsheets of bij informatieavonden.

Meer informatie

Voor meer informatie over City Mobility of over een van de producten kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.