+31(0)30-6878110

Begeleiding Jacht

Een jacht begeleiden, geen allerdaagse klus. Bruggen moeten afgesloten worden, sluizenJacht begeleiding moeten worden geopend, het verkeer moet worden omgeleid of stopgezet. Alles dient tot in de perfectie worden uitgevoerd om het jacht succesvol van A naar B te begeleiden.

Verkeersregelaars

Tientallen verkeersregelaars dienen het verkeer stop te zetten. Alles loopt volgens procedures, er wordt een draaiboek gemaakt welke opgevolgd dient te worden door de verkeersregelaars. Het verkeer dient te worden ingelicht waarom ze niet verder kunnen, de verkeersregelaar staat het deelnemend verkeer vriendelijk te woord, totdat de weggebruiker achter de verkeersregelaar ineens een megajacht tevoorschijn ziet komen. Hem is alles duidelijk.

Draaiboek

StripboekenWeken, zo niet maanden van te voren worden samen met alle betrokken partijen afspraken gemaakt wat er gaat gebeuren en hoe dit uitgevoerd gaat worden. Alles waar Traffic & More invloed op heeft wordt

vastgelegd in een draaiboek. In dit draaiboek staat alles van A tot Z beschreven waardoor fouten geminimaliseerd worden en het voor iedereen duidelijk is wat zijn of haar taken zijn.

Meer informatie

Traffic & More helpt u bij het begeleiden van jachten van ieder formaat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.