+31(0)30-6878110

Facilitair Medewerk(st)er

Traffic & More is dé specialist in tijdelijk verkeersmanagement. Op een creatieve en innovatieve wijze geven wij invulling aan tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken.

Sinds de oprichting in 2009 heeft Traffic & More een flinke groei in de afgelopen jaren doorgemaakt en zich stevig gevestigd in de landelijke top van specialisten in dit vakgebied. Door deze groei heeft Traffic & More behoefte aan ondersteuning in de organisatie op het gebied van facilitaire zaken.

Wij zijn op zoek naar een:

Facilitair Medewerk(st)er

voor 12 tot 16 uur per week

De werkomgeving

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht (grens met Nieuwegein), dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Intens, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk.

Je werkzaamheden

Als facilitair medewerker zorg je o.a. voor een heerlijke lunch en een kantoor dat er tip top uitziet.

Je voert hiervoor de kwaliteitscheck uit op ons externe schoonmaakbedrijf. Je zorgt voor een opgeruimde kantine en bijkeukens, het in- en uitruimen van de vaatwasser, verzorging van de plantjes en onderhoud van de koffieautomaten. Ook pak je periodieke klusjes op, zoals het soppen van de keukenkastjes en het inpakken van relatiegeschenken.

Daarnaast verzorg je twee dagen in de week de lunch van 12 tot 13 uur in de bedrijfskantine. Hiervoor kook je bijvoorbeeld een lekkere verse soep, frisse salade of broodjes knakworst. Jouw eigen culinaire inbreng hierin wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast verzorg je koffie/thee en broodjes voor vergaderingen en tref je voorbereidingen voor de barbecue. Ook doe je de boodschappen en draag je zorg voor de bevoorrading van cateringartikelen.

Je profiel

· keukenprins(es);

· in bezit van rijbewijs B;

· beheersing van de Nederlandse taal;

· woonachtig binnen een straal van 10 km van Utrecht/Nieuwegein;

· werktijden in overleg, maar verspreid over 4 dagen.

Persoonskenmerken

· Je bent flexibel en proactief.

· Je bent servicegericht en steekt graag de handen uit de mouwen.

· Je bent zelfstandig, je ziet taken liggen en pakt deze op.

Ons aanbod

· Een salaris tussen de 11 en 12 euro bruto per uur.

· Per 1 november 2020.

· Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue.

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om ons team te versterken, dan kun je jouw CV met motivatie sturen naar info@trafficandmore.nl t.a.v. Nanette Uitdewilligen.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)