+31(0)30-6878110

Stripboek

Werkzaamheden gaan altijd gepaard met verkeersmaatregelen. Deze verkeersmaatregelen dienen de veiligheid te waarborgen voor de weggebruiker, wegwerker en omgeving en dienen een zo optimaal mogelijke doorstroming te bieden. Afhankelijk van de grootte van een project, hebben verkeersmaatregelen meer of minder een impact op de omgeving. Hoe complexer het project, hoe groter de impact. In deze situaties kan u zich onderscheiden in zowel de voorbereiding en ontwerp als in de uitvoering met de verkeersmaatregelen die kwalitatief hoogwaardig zijn.

Stripboeken van Traffic&More voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het stripboek is eigenlijk het faseringsplan. Alle fases van het werk worden uitgebreid beschreven. En voor de aannemer/opdrachtgever is helder en overzichtelijk in beeld gebracht hoe de werkzaamheden eruit gaan zien.

Met deze stripboeken kunt u zich onderscheiden van andere aannemers bij inschrijvingen. Binnen Traffic&More is zeer veel ervaring met stripboeken. Dankzij onze stripboeken zijn al menige opdrachten binnen gehaald!

"Met een stripboek bent u onderscheidend"