+31(0)30-6878110

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Verkeersmaatregelen

Traffic & More is het gespecialiseerde bedrijf in het veilig plaatsen van (tijdelijke) verkeersmaatregelen en bezit de kennis en ervaring op zowel het hoofdwegennet, als op Tijdelijke Verkeersmaatregelenhet onderliggend wegennet. Rijstrook afzettingen, omleidingroutes, om en om regelingen, enzovoort, behoren tot de dagelijkse routine. Onderscheidend is Traffic & More vooral door de ervaringen in verkeerssystemen op de autosnelwegen. Een verschoven systeem met of zonder contra-flow, de medewerkers van Traffic & More brengen het snel en veilig aan.

Tijdelijke Verkeersmaatregelen

De logistieke afdeling zorgt voor een efficiënte inzet van de tijdelijke verkeersmaatregelen en bijhorende middelen. Vanuit het centrale depot in Utrecht worden alle projecten voorzien van materialen. Door het gebruik van gecombineerd vervoer besparen we op transportkilometers. Traffic & More beschikt over veel eigen materieel en verhuurmaterialen. Wij investeren vooral in duurzame middelen. Zo is Traffic & More het enige bedrijf in Nederland, die al haar actie- en tekstwagens voedt met zonne-energie.

Traffic & More heeft bewust de keuze gemaakt om haar uitvoeringscapaciteit te spreiden over eigen capaciteit, circa 60% en die van samenwerkende partners. Een aantal ploegen van de partners zijn geselecteerd en werken volgens de procedures en werkinstructies van Traffic & More.