+31(0)30-6878110

Project realisatie (Uitvoering)

Kennis en Expertise

Traffic & More is gespecialiseerd in het veilig plaatsen van tijdelijke markering, tijdelijke verlichting en tijdelijke verkeersmaatregelen. Ook bezit de afdeling uitvoering de kennis en expertise in het plaatsen van definitieve bewegwijzering en RVV bebording.

Traffic & More bezit de kennis en ervaring op zowel het hoofdwegennet, als op het onderliggend wegennet. Rijstrook afzettingen, omleidingroutes en om en om regelingen, behoren tot de dagelijkse routine. Onderscheidend is Traffic & More vooral door haar ervaringen in verkeerssystemen op de autosnelwegen. Een verschoven systeem met of zonder contra-flow, de medewerkers van Traffic & More brengen het snel en veilig aan.

Materialen

De logistieke afdeling zorgt voor een efficiënte inzet van de middelen. Vanuit het centrale depot in Utrecht worden alle projecten voorzien van materialen. Door het gebruik van gecombineerd vervoer besparen we op transportkilometers. Traffic & More beschikt over veel eigen materieel en verhuurmaterialen. Wij investeren vooral in duurzame middelen. Zo is Traffic & More het enige bedrijf in Nederland, die al haar actie- en tekstwagens voedt met zonne-energie.

Partners

Traffic & More heeft bewust de keuze gemaakt om haar uitvoeringscapaciteit te spreiden over eigen capaciteit, circa 60%, en die van samenwerkende partners. Een aantal ploegen van de partners zijn geselecteerd en werken volgens de procedures en werkinstructies van Traffic & More.