+31(0)30-6878110

Steeds vaker worden verkeersregelaars ingezet bij het begeleiden van verkeersstromen. Zij dienen als ondersteuning van de tijdelijke verkeersmaatregel.

Traffic & More werkt met een aantal betrouwbare partijen die verkeersregelaars leveren die VCNL gecertificeerd zijn en relevante ervaring hebben. Hoe complexer de situatie, hoe belangrijker de juiste selectie en voorbereiding van de verkeersregelaar is. Niet de laagste prijs is van toepassing maar de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Voor Traffic & More is de veiligheid van de verkeersregelaar net zo belangrijk als die van de verkeersdeelnemers en wegwerkers. In de meeste gevallen zal Traffic & More dan ook haar verkeersregelaars met tijdelijke maatregelen steunen, door bijvoorbeeld gebruik te maken van de in eigen beheer ontwikkelde slagbomen en bebording.

Speciale verkeersregelaars zijn de verkeersregelaars van het IMT (Interventie en Monitoring Team). Deze gemotoriseerde verkeerregelaars zijn in staat om flexibel en adequaat te interveniëren indien de doorstroming van het verkeer rondom wegwerkzaamheden stokt.