+31(0)30-6878110

Over T&M

Onze Missie

Traffic & More levert creatieve, innovatieve oplossingen op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken. Wij geloven in een oplossingsgerichte benadering van maatschappelijke problemen op het gebied van mobiliteit, waarbij we instaan voor het belang van onze opdrachtgever. Dit realiseren wij op een dusdanige wijze dat de continuïteit van ons bedrijf gewaarborgd blijft en tegelijkertijd mens en natuur in hun waarde worden gelaten.

Ons energieke en veelzijdige team beschikt over ruime kennis van en ervaring in tijdelijke verkeersmaatregelen. Van advies, planvorming tot daadwerkelijke uitvoering; wij bieden de juiste oplossing in eigen beheer en met eigen middelen. In een omgeving waar onze medewerkers met plezier kunnen werken.

Hier staan wij voor

Veiligheid
Iedereen moet zich veilig voelen, zowel de weggebruiker als  het werkverkeer als onze medewerkers. Daarom zetten wij ons op elke mogelijke manier in om veiligheid voor alle betrokken partijen te waarborgen.

Kwaliteit
Ondanks de prijsdruk op de markt kiezen wij bewust voor een betere prijs/kwaliteit verhouding. Onze verwachting is dat ook de komende jaren onze opdrachtgevers daar de toegevoegde waarde van inzien. Niet op alle projecten, maar wel die projecten waarbij zij zelf ook een onderscheid kunnen maken op basis van kwaliteit.

Innovatie
Door de aanwezigheid van hoogwaardige kennis op het gebied van mobiliteitsvraagstukken zijn wij in staat om innovatieve en efficiënte oplossingen te genereren. Oplossingen die van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers.

Maatschappelijk verantwoord
In onze dagelijkse activiteiten speelt een maatschappelijk verantwoorde uitvoering van de werkzaamheden een relevante rol; we zijn ons ervan bewust dat we met ons “eindproduct” direct invloed uitoefenen op het welzijn van de maatschappij. Naast veiligheid voor weggebruiker, wegwerker en eigen personeel, behoort een minimale hinderbeleving en optimale doorstroming van het verkeer en een minimale belasting van het milieu tot onze belangrijkste drijfveren.